DOLJ. Încep lucrările de extindere a rețelei de apă și canal în localitățile Șimnicu de Sus, Ișalnița și Coțofenii din Dos

Contractul de extinderi rețele apă și canalizare în comunele Șimnicu de Sus, Ișalnița, Coțofenii din Dos, cu o valoare de aproape 29 de milioane de lei (fără TVA), adjudecat de Asocierea S.C. Bugaru Trans SRL (lider de asociere) - Hydrostoy AD a fost semnat astăzi cu Compania de Apă Oltenia.

În comuna Coțofenii din Dos lucrările prevăd extinderea rețelei de distribuție a apei în Coțofeni, Mihăița, Potmelțu pe o lungime de 5.918 m, incluzând 371 branșamente. În plus se vor realiza 190 branșamente pe conductele existente (pe strada Dan Defleury), 27 cămine de golire, 7 cămine de vană și golire, 13 cămine de aerisire, 8 cămine de vană, 9 vane îngropate, 21 hidranți de incendiu supraterani. În plus se va realiza conducta de aducțiune Mihăița – Potmelțu, cu o lungime de 1.698 m, dar și conducta de aducțiune Potmelțu – Coțofeni, în lungime de 4.058 m.

Pentru Șimnicu de Sus este prevăzută extinderea rețelei de distribuție a apei pe o lungime totală de 7.500 m, incluzând 276 branșamente, 11 cămine de golire, 13 cămine de vană și golire, 13 cămine de vană, 9 vane îngropate, 30 hidranți de incendiu supraterani. De asemenea, urmează să fie realizat sistemul de canalizare, cu o lungime totală de 23.242 m, precum și asigurarea transportului apei uzate colectate către rețeaua de canalizare a municipiului Craiova prin realizarea unui număr de 8 stații de pompare apă uzată și conductele de refulare aferente, în lungime de 2.785 m.

În comuna Ișalnița se va extinde rețeaua de distribuție a apei, pe o distanță de 1110 m, incluzând 36 branșamente, 3 cămine de vană, 5 hidranți de incendiu supraterani; se va extinde sistemul de canalizare în partea de Nord a localității, pe o lungime de 1079 m, și se va asigura transportul apei uzate colectate către rețeaua de canalizare a orașului Craiova prin realizarea unui număr de 3 stații de pompare apă uzată și a conductelor de refulare aferente, cu o lungime de 4.789 m.

Contractul include lucrări de construcție, furnizare și montaj utilaje și echipamente tehnologice, testare și punere în funcțiune, precum și remedierea eventualelor defecțiuni apărute în Perioada de Garanție. Durata de execuție a lucrărilor și punere în funcțiune a instalațiilor este de 30 luni, iar perioada de garanție este de 36 luni.

 

Adauga comentariu