DOLJ Prima productie de căpșuni în vremea pandemiei. Fructele delicioase au fost livrate către supermarketurile din Craiova și pot fi livrate chiar și la domiciliu

Cosmin Tiparu este doljeanul care a spart gheata. Căpșunile din ferma lui de la Breasta au început deja sa se coacă și sa prindă culoarea apetisanta. Primele lădițe au ajuns deja în unul dintre marile supermarketuri din Craiova și important de știut, pofticioșii pot cere ca fructele sa le fie livrate și acasă.

Cosmin spune ca nu are emoții cu vânzarea căpșunilor pentru care el și familia lui muncesc de dimineață până seara, pentru ca își ia toate masurile de siguranță, iar cererile vin.

"Nu avem teama, avem in vedere recomandările și restricțiile. Culegătorii poarta măști chirurgicale și mănuși tot timpul se dezinfecteaza la venire și periodic pe timpul culesului. Cât despre clienți chiar și acum in aceste timpuri grele cererea este mai mare decât oferta pt ca clienții de anul trecut ne-au recomandat și au apreciat încercarea noastră de a pune pe piața fructe sănătoase", declara producătorul doljean.

Cosmin Tiparu cultiva căpșuni pe o suprafață de 3000 de metri pătrați. Afacerea a început anul trecut pentru ca familiei ii plac foarte mult aceste fructe și le era foarte greu sa găsească ceva netratat. În afacerea cu căpșuni doljeanul a investit aproape 60.000 de euro, jumătate din suma reprezentând bani europeni. Cosmin vinde fructele bio, produse la el în solar cu 20 lei kg.

Adauga comentariu