DOLJ. Un copil de 10 ani susține că ar fi fost pus să mimeze că face sex oral în timp ce era filmat de un bărbat

Un bărbat din Moțăței a sesizat, ieri, Protecția Copilului Dolj că fiul său, în vârstă de 10 ani, i-a povestit, în aceeași zi, că ar fi fost filmat de un alt bărbat din aceeași localitate în timp ce l-ar fi pus să simuleze că face sex oral. Acesta din urmă i-ar fi dat un vibrator pe care să-l folosească pentru mimarea actului sexual. Totul s-ar fi petrecut în urmă cu circa două luni, și în prezența altor copii. La rândul lor, reprezentanții DGASPC Dolj au sesizat poliția. În urma audierilor de până acum, informațiile sunt, însă, contradictorii. 

”În după amiaza zilei de ieri, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Cetate au fost sesizați de către reprezentanți D.G.A.S.P.C. Dolj cu privire la faptul că un bărbat, de 30 de ani, din Moţăței, i-a anunțat că fiul său, în vârstă de 10 ani, în urmă cu aproximativ două luni, ar fi fost filmat, cu un telefon mobil, de către un bărbat, de 45 de ani, din Moțăței, în timp ce mima un act sexual”.

La audieri urmează să ajungă și suspectul. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, iar cercetările sunt continuate, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt. Potrivit IPJ Dolj, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluție, prin unitatea de parchet competentă.

Fotografie simbol

Adauga comentariu