Două cranii și mai multe oase umane au fost găsite pe un câmp, în apropiere de Caracal. Descoperirea ar putea avea legătură cu cazul celor două fete răpite

Polițiștii au fost alertați în după-amiaza zilei de 19.11.2019, în jurul orei 18:30, cu privire la faptul că pe un teren agricol de lângă satul Mărgheni, comuna Brîncoveni, judeţul Olt, în zona cunoscută sub denumirea „ Odaia lui Soreaţă”, au fost găsite mai multe fragmente osoase şi un craniu.

    

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă constituită din procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt şi comisari de poliţie din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Olt, care a cercetat zona respectivă. În urma verificărilor au fost găsite mai multe oase şi fragmente osoase, precum şi două cranii. Medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Olt a apreciat că acestea sunt de natură umană,  după o examinare macroscopică.

 

Potrivit unor surse, este vorba de mai multe persoane care au mers la arat, pe câmpul respectiv, au găsit fragmente osoase și au sesizat autoritățile. Ulterior, aceste persoane au foat audiate de oamenii legii. Descoperirea ar putea avea legătură cu cazul celor două fete răpite de Gheorghe Dincă. Acest câmp agricol se află la circa 25 de km de Caracal. 

 

Potrivit informațiilor transmise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, în cauză se efectuează acte de urmărire penală cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R. Bucureşti şi Institutului de Criminalistă din cadrul  I.G.P.P.R Bucureşti.

 

Revenim cu detalii!

Adauga comentariu