Două echipe de fotbal, plus echipele Primăriei și Consiliului Local, pe ”Oblemenco”

”Goniți” din sediul central de pe A. I. Cuza, intrat în reabilitare, cu un sediu provizoriu care nu este gata, cel de la Centrul Multifuncțional (CMF), Executivul și Legislativul craiovean își mută ședința de luna aceasta pe stadion. Proiectele, discuțiile, întrebările și interpelările se vor ”disputa” în sala de conferințe a obiectivului sportiv, după ce ultimele două întâlniri au avut loc online, prelungindu-se agonizant. 

”Se convoacă Consiliul Local al Municipiului Craiova în şedinţă ordinară, în data de 27.05.2021, ora 10,00, în Sala de conferințe – Complex Sportiv Stadion de Fotbal, bvd. Ilie Balaci, nr.8.” este anunțul Primăriei Craiova.

Așadar, înghesuială mare la stadion, unde, după cum deja a aflat toată lumea, efervescența sportivă a căpătat alt sens odată cu promovarea U Craiova 1948 în prima ligă a fotbalului românesc. Din fericire (sau din păcate), consilierii locali și primarul, îmbrăcați elegant, își vor da numai verbal pase și lovituri la picioare și cap, fie de cartonașe roșii, fie de galbene. Cert este că atmosfera se poate încinge serios, partea bună e că acum va fi și un cadru natural, având în vedere că uneori nivelul discuțiilor e demn doar de stadion. Poate acolo și cei mai tăcuți dintre aleșii locali se vor face auziți, măcar cu câte o vuvuzelă, pentru atmosferă, un ”huo” sau ”hai, Craiova”, să nu treacă toate sezoanele din mandatul curent ca și cum ar fi doar pe banca de rezervă. Profitați și afirmați-vă, doamnelor și domnilor consilieri, făceți-ne să vedem că existați!

În altă ordine de idei, municipalitatea craioveană e încă pe tușă cu mutarea la CMF, fiindcă amenajarea interioară (compartimentarea spațiilor) nu e gata. După finalizarea lucrărilor, urmează obținerea autorizației de la ISU Dolj și abia apoi angajații primăriei se vor putea muta.

 

Adauga comentariu