DRDP Craiova, anchetată de ofițerii anticorupție. Oamenii legii suspectează că o licitație în curs este făcută cu dedicație

Un dosar înregistrat la Direcția Generală Anticorupție București vizează licitația de atribuire a unui contract de prestări servicii de pază pentru toată Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova. Cercetarea ar fi fost demarată ca urmare a unor sesizări, iar bănuiala care planează asupra procedurii ar fi aceea că o anumită companie este favorizată. 

Conform anunțului publicat pe SEAP, este în plină defășurare procedura de atribuire a unui acord-cadru pentru toată Regionala de Drumuri Craiova, ce cuprinde mai multe districte de pe raza județelor Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea, dar și Secțiile de Drumuri Naționale Craiova, Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Slatina și Râmnicu Vâlcea. În total, un contract în valoare de 10.487.452 lei.

Conducerea DRDP Craiova susține că nu știe nimic despre un astfel de dosar.   

“Nu știu nimic despre așa ceva. Știu doar atât, că eu am o licitație la Craiova care s-a deschis ieri. A fost un caiet de sarcini, s-a publicat pe SEAP și alaltăieri a fost depunerea și ieri a fost deschiderea la licitație. Sunt 17 firme care au depus și o să își urmeze cursul, o să dureze câteva luni până o să se decidă. Vă dați seama că trebuie să analizeze 17 documentații. Mai mult de atât nu cunosc.”, a explicat Alin Golumbeanu, directorul DRDP Craiova. 

 

Adauga comentariu