Drifturi pe stadion cu mașina de tuns iarba. Cum și-a bătut joc un teribilist de gazonul arenei „Ion Oblemenco”. Imagini incredibile

Incidentul s-a petrecut în urmă cu aproape două săptămâni. Pe 13 octombrie, după ora 18, se pare că un tânăr ar fi reușit să înșele vigilența angajaților stadionului și a reușit să pătrundă pe gazon. După ce s-a plimbat prin tribune și a stat așezat pe banca jucătorilor, bărbatul a fost atras de o mașină de tuns iarba care se afla pe marginea suprafeței de joc.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale stadionului se observă tânărul care se apropie de mașina de tuns iarbă, se urcă la volanul ei, apoi încearcă timid câteva manevre.

Câteva minute mai târziu, bărbatul pare să fi prins curaj, așa că se plimbă cu mașina de tuns iarba pe toată suprafața de joc, în dreptul unei dintre porți și chiar printre sistemele de iluminat artificial. Lasă în urma sa brazde întregi rupte din gazon din cauza virajelor strânse făcute în viteză.

La un moment dat, bărbatul ajunge cu mașina chiar și în tunelul folosit de jucători pentru a intra pe teren, dar revine rapid pe gazon și își continuă drifturile. După mai bine de 10 minute de distracție în care gazonul este aproape distrus, tânărul se îndreaptă către marginea terenului unde lasă vehiculul de ocazie și iese liniștit de pe suprafața de joc, apoi se face nevăzut.

 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu