După ce marți au pus pietricele portocalii pe Unirii, angajații RAADPFL le-au scos azi

Piatra decorativă portocalie, cu care angajații RAADPFL Craiova au amenajat scuarul de pe Str. Unirii, în zona Medicina Veche, în urmă cu două zile, a fost înlăturată astăzi. Angajații au adunat-o și au pus-o în saci. Piatra nu va dispărea, însă, doar va fi înlocuită de o alta. Potrivit purtătorului de cuvânt al Regiei, Ana Dănescu, motivul pentru care pietricelele au fost strânse este refacerea cromaticii. Mai exact, estetica combinațiilor de culori nu a fost una plăcută ochilui, astfel încât șefii formației de lucru au decis să se refacă aranjamentul.

Nu e prima dată când piatra care a fost folosită la decorarea spațiilor dintre sensurile de circulație să fie schimbată. Așa s-a întâmplat și în vară, când lucrătorii au intervenit pe porțiunea dintre Calea Severinului și Strada Toporași, în zona SIF. Culorile nu s-au ”pupat”, iar angajații de la RAADPFL au luat-o de la capăt.

Până acum s-au folosit pietre colorate pe Calea București, în zona SIF (porțiunea dintre Calea Severinului și Strada Toporași) și la intersecția Bulevardului 1 Mai cu Bulevardul Nicolae Romanescu. Piatra decorativă a fost utilizată și la diverse aranjamente în Parcul Nicolae Romanescu, în Grădina Botanică, dar și în zona Centrului Multifuncțional, unde a fost mutat sediul Primăriei Craiova.

În urmă cu două zile s-au stabilit și firmele care vor furniza, pe acord cadru, două loturi de piatră, unul de 8 culori, altul alb și bej, valoarea contractelor fiind de circa 100.000 de euro.

Fotografii din 19 octombrie 2021

Fotografii de azi, 21 octombrie:

 

Adauga comentariu