Emil Boc Procrastinatorul ar tergiversa luarea deciziei cu cine va merge PNL la guvernare, cu PSD sau cu USR: ”să mai negociem, să mai vedem ce iese”...

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, ar tregiversa luarea deciziei cu cine va merge PNL la guvernare, cu PSD sau cu USR: ”să mai negociem, să mai vedem ce iese”... Apoi s-a plâns în ședința PNL din Parlament că partidul nu ia atitudine față de „cei care ne fac albie de porci”, cu privire la Ludovic Orban și susținătorii acestuia, spun surse din ședință.

„Lăsați echipa de negociere sa meargă, sa negocieze și să vedem ce rezultat vor avea. Nu strica aceasta psihoterapie colectivă pe care o facem. Trebuie sa așteptăm echipa de negociere sa vina in fata, apoi avem 10 12 ore, dăm vot în BPJ. Lipsa de fermitate fata de cei care ne fac albie de porci de la tribuna Parlamentului ...eu cred că greșim foarte mult. Trebuie înțeleasă democratia de partid”, a spus Emil Boc în BPN PNL.

Virgil Popescu a declarat și el: „În momentul in care Orban anunță că face orice pentru suspendarea Președintelui, e o linie roșie. Suntem la guvernare datorita lui Iohannis, trebuie să luăm măsuri ferme, avem o declarație publica a lui deocamdată”.

Adauga comentariu