Este oficial! Procurorul a clasat dosarul penal al șoferului cu mașina cu numere de înmatriculare jignitoare la adresa PSD

Ordonanța procurorului de caz a fost emisă chiar astăzi. În document se menționează că se clasează cauza având ca obiect săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice care nu are drept de circulație în România, motivația fiind aceea că "fapta nu există." Propunerea înaintată procurorului a fost făcută chiar de către polițiștii care au anchetat dosarul penal întocmit la începutul săptămânii trecute, atunci când Răzvan Ștefănescu a fost oprit în trafic, i s-au ridicat plăcuțele de înmatriculare și permisul de conducere.

Procurorul a stabilit și că numerele controversate nu vor mi fi utilizate niciodată de posesorul mașinii. 

"Având în vedere că în cauză se va dispune restituirea celor două plăcuțe de înmatriculare înscropționate MUIEPSD autorităților suedeze prin intermediul Ambasadei Suediei din București, urmează a se dispune delegarea organelor de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere pentru a proceda la scoaterea de la camera de corpuri delicte a celor două plăcuțe de înmatriculare inscripționate  MUIEPSD și predarea acestora autorităților suedeze(...).", se mai arată în ordonanța procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 București.

 

Odată încheiată dilema dosarului penal și a presupuselor ilegalități pe care șoferul român le-ar fi făcut prin înmatricularea mașinii sale cu numere preferențiale cu conotație, rămâne problema cercetării celor care se fac vinovați de interpretarea greșită a comunicării autorităților suedeze și de întocmirea unui dosar penal în lipsa unei fapte penale. 

Adauga comentariu