Evadatul de la Pelendava are un cazier impresionant. Fuga sa a pus pe jar autoritățile (VIDEO)

Este alertă maximă la toate ieșirile din Craiova și în localitățile din jur după ce un deținut de numai 26 ani a evadat astăzi la ora 15:20. Era închis din 2016, atunci când a primit o condamnare de patru ani pentru furt calificat după ce i se contopiseră mai multe pedepse.

Cosmin Valentin Cojocaru era clientul polițiștilor și instanțelor încă din 2011, atunci când a primit două condamnări pentru furt calificat, una de nouă luni de închisoare și alta de un an și șase luni cu suspendare. Cu toate că era în perioada de încercare, tânărul nu s-a lăsat de hoții, iar în 2016 a primit alte trei condamnări, opt luni pentru furt, doi ani pentru furt calificat și alte opt luni pentru conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. Pedepsele s-a contopit, astfel că, din septembrie 2016, a fost încarcerat urmând a ispăși patru ani de închisoare.

Acesta se afla în regim deschis la Penitenciarul Pelendava și avea drept de muncă. A profitat de libertatea pe care i-o oferea regimul de detenție și a fugit. Agenții de pază au constat că dispăruse imediat după ora 15 și au dat alarma, iar la această oră îl caută încă pe fugar.  

Adauga comentariu