Exclusiv! Avem documentul care dispune înlocuirea lui Sebastian Cucoş de la şefia Jandarmeriei Române! Vezi cine este cel care va asigura interimatul pentru următoarele şase luni

Interimatul lui Sebastian Cucoş a expirat marți. Ziarul de Craiova a intrat exclusiv în posesia documentului transmis către toate unitățile Jandarmeriei Române, prin care se dispune înlocuirea lui Sebastian Cucoş.

Colonel Sindile Ionuț Cătălin, adjunct al inspectorului general şi sef al Statului Major este cel care va prelua începând de miercuri, 15.08.2018, atribuțiile funcției de inspector general al Jandarmeriei Române pentru următoarele şase luni.

Acțiunea de înlocuire a lui Sebastian Cucoș a venit la scurt timp după declarațiile pe care acesta le-a făcut într-o conferință de presă, referitoare la incidentele petrecute la mitingul din 10 august.

Sebastian Cucoş, şeful interimar al Jandarmeriei Române a avut deja două interimate la şefia instituției şi potrivit legii nu ar mai fi avut dreptul la un nou mandat, al treilea la număr. În consecință, Carmen Dan, ministrul de interne a cerut numirea lui în funcție deplină, lucru care s-ar fi putut întâmpla doar cu avizul CSAT.

Adauga comentariu