EXCLUSIV. Ce cadou de nuntă și-au făcut Claudiu Manda și Olguța Vasilescu. O casă boierească în centrul orașului, cu sală de cinema, finisaje prețioase cu aur și Swarovski și piscină

Frumoasa proprietate a fost achiziționată de cel mai controversat cuplu din politica românească. Este vorba de un conac boieresc ce datează din 1906, amplasat într-o zonă liniștită a orașului, foarte aproape de centru. 

Construcția realizată în stil baroc a fost consolidată și renovată de vechiul proprietar. În vara anului trecut, proprietatea a fost scoasă la vânzare. 

Casa se desfășoară pe o suprafață de peste 200 mp, cu parter, etaj și mansardă, Conacul are două livinguri, trei dormitoare, un dressing, o sală de dinning, o bucătărie și două birouri. În plus, a fost amenajată o sală de cinema. Pentru a păstra intact stilul decorativ al casei boierești, proprietarul susține în anunțul de vânzare că a folosit vopsea decorativă de lux.

“Pentru cei mai pretențioși și care preferă casele boierești, vă ofer spre vânzare un imobil special ce îmbină stilul baroc cu luxul și ceea ce înseamnă conceptul smart-house. La exterior a fost izolată cu polistiren de 10 cm grosime și densitate de 80, iar la interior, pereții au fost refăcuți și tencuiți și se ”bucură” de vopseaua decorativă de la San Marco, în stilul Roxidan și Stucco Venețian”, menționa vânzătorul în anunțul postat pe un site de specialitate. 

Luxul este oferit însă de finisajele deosebite care îmbină stilul clasic al locuinței cu beneficiile caselor moderne inteligente.

“Ca și “exces de lux”, în livingul de la parter avem un șemineu impunător și elegant în același timp. Toate camerele au candelabre import Italia, ușile sunt dotate cu clanțe cu cristale Swarorovski, băile au robineții suflați cu aur de 24k, iar toate vasele wc au capace soft-close. La mansardă, ferestrele au o perdea pentru “întuneric”, sunt acționate din telecomandă și sunt prevăzute cu senzori de ploaie și vânt pentru închidere automata”, se arată în anunțul de vânzare.

 

În plus, întreaga locuință este dotată cu sistem de supraveghere și monitorizare video, interfon, sisteme de climatizare și sonorizare de înaltă performanță. Încălzirea se face prin pardoseală. 

Sistem de sonorizare performant a fost instalat și în curte, acolo unde a fost amenajată o grădină, o terasă acoperită și, bineînțeles, o piscină.

“Curtea este împărțită în trei zone: o terasă acoperită cu perdea acționată electric, unde se află locul de luat masa și un gratar din cărămidă complet utilat, inclusiv plită și rotisor; o piscină încălzită (8/4 m), cu cameră tehnică proprie și duș; zonă verde cu gazon, brăduți și plante ornamentale”.

Claudiu Manda a recunoscut că a achiziționat casa de curând.

“Am cumpărat casa cu suma de 230.000 de euro. O mare parte din bani a fost împrumutată de la cunoscuți, cu contract la notar. Sper să achit împrumutul după petrecerea de nuntă”, a declarat președintele Comisiei SRI pentru Ziarul de Craiova.

Acesta deține și un autoturism de lux,marca Mercedes pe care l-a achiziționat anul trecut în sistem leasing .Conform declarației sale de avere, politicianul a avut în 2017 un venit de peste 146.000 de lei.

Lia Olguța Vasilescu a declarat anul trecut un venit de aproape 145.000 de lei din indemnizația primită în calitate de deputat și ministru al Muncii. În plus, aceasta deține și bijuterii pe care le-a estimat la 10.000 de euro și economii in euro și lei în valoare de peste 186.000 de lei.

Cuplul Manda-Vasilescu au anunțat luna trecută că se pregătesc de oficializarea relației în această primăvară. 

Comentarii

Alin

04.02.2019 17:40

A făcut și el un parandărăt https://m.olx.ro/oferta/casa-boiereasca-p-e-m-impecabila-piata-centrala-IDbimy4.html casă era scoasă la vânzare cu 385000 euro. Probabil vor curge contractele cu statul pentru fostul proprietarhttps://m.facebook.com/Emanuell.B

Constantinescu ...

04.02.2019 19:36

Bravoo, baietii ziaristi din Craiova, asta da pas inainte pentru madam olguta centurista!

Petre

05.02.2019 00:54
Aloooo, Procuratura, Militia, Serviciile , D. N. A, voi reactionati cumva pe undeva , la suferintele politicienilor romani ?????!!!!! CLAUDIU MANDA , Un biet senator roman , bineinteles de la PSD, sarac lipit pamantului, amarat de-ti rupe inima in doua , a reusit cu un efort supraomenesc, ca tot romanul de rand , sa-si cumpere si el un conacel , o chichineata de casuta . Nu a costat mult , doar cateva sutici de miisoare de euro. Asa , din saracia lui , s-a descurcat si el cum a putut. Scuzati-ma , dar nu mai pot continua comentariul. Sunt foarte sensibil la suferintele unor astfel de oameni . Mi s-au inodat lacrimile in barba si mi-au sarit mucii pe pereti de la atata emotie !

Adauga comentariu