EXCLUSIV. De supărare că a fost huiduită de angajații Ford, premierul Viorica Dăncilă a fost la ...shopping. Un întreg magazin din oraș a fost închis de SPP

Vizita prim-ministrului Viorica Dăncilă la Ford s-a lăsat cu incidente. Premierul a fost condusă de reprezentanții Uzinei Ford pe secțiile Montaj General și Producție Motoare, doar că vizita acesteia nu a fost primită cu plăcere de o parte dintre angajați. Aceștia au întâmpinat-o pe Dăncilă cu un val de huiduieli și fluierături care nu au scăpat neobservate de oficialii prezenți. 

După vizita în cele două secții și declarațiile de presă, Dăncilă s-a întors la Centrul Multifuncțional pentru a prezida încheierea dezbaterilor din cadrul Forumului Industriei Auto. Odată ce programul oficial s-a încheiat, premierul a avut parte de relaxare la cumpărături. 

Viorica Dăncilă, însoțită de Lia Olguța Vasilescu și alte doamne din partid, au mers să se bucure de o ședință de shopping la Outlet-ul Max Mara din oraș. Magazinul a fost închis de Serviciul de Securitate și Pază al premierului pentru ca aceasta să poată proba ultimele colecții ajunse în magazin de la brandul italian de modă.

 

Comentarii

John

18.03.2019 23:05

Asa facea si ceasca

iosefina

21.03.2019 11:46

normal , n'avea cu ce sa se imbrace se duca in vizita la sefu' la spital ... ma rai sunteti nu mai "poate" femeile astea nici la shopping sa se duca ... sariti voi cu gura Invidiosilor , care sunteti !

Adauga comentariu