(Exclusiv) FOTO. Poliția i-a dat-o Localei

Poliția Locală a Municipiului (PLM) Craiova a fost amendată de polițiștii de la IPJ Dolj. Localii s-au abătut de la lege. PLM Craiova a închis o porțiune dintr-un bulevard din Craiova fără autorizație de la administratorul drumului și fără avizul Poliției Rutiere. Agenții de la Locală au restricționat accesul autovehiculelor cu conuri de semnalizare în zona intersecției Bvd. ”1 Mai” cu Bvd. ”Nicolae Romanescu” în fața unui restaurant, unde fusese adus un container pentru colectarea unor deșeuri din construcții. Cu de la sine putere. 

”Operațiunea” de restricționare a traficului a fost observată de lucrătorii IPJ Dolj și sancționată ca atare. Totul s-a petrecut în luna iulie a acestui an. Poliției locale i-a fost dată o sancțiune contravențională în cuantum de 3.000 de lei pentru abatere. Poliția Locală Craiova a contestat procesul-verbal de contravenție, iar termenul stabilit de Judecătoria Craiova pentru analizarea plângerii este 15 decembrie 2021.

PS.: Deontologic ar fi fost ca Poliției Locale Craiova să-i fie cerut un punct de vedere despre chestiunea prezentată. Însă, cum spuneam, tot cu de la sine putere, mijloacele de comunicare cu instituția menționată sunt complet obturate din motive necunoscute. Cel puțin nouă.  

 

 

 

Adauga comentariu