EXCLUSIV Localnicii din Bechet se revoltă. 100 de persoane s-au strans in fata Primariei nemultumite ca suspectii de coronavirus vor fi adusi la ei in comunitate. Localnic: "O sa blocam Bechetul daca este nevoie"

Oamenii stau in fata Primariei si asteapta sa vina primarul ca sa stabileasca detaliile pentru care suspectii de pe zborul de Bergamo vor fi adusi la caminul scolar din Bechet. Acestia sunt panicati, nu vor sa-si lase luni copii la scoala si vor sa blocheze localitatea daca va gi nevoie.

" Nu am fost anuntati de nimeni ca pasagerii din Italia vor ajunge la noi. Decizia domnului prefect este tragica pentru noi, pentru ca acest camin scolar se afla la cativa metri de Liceul Teoretic din Bechet, in aceeasi curte practic. Suntem aici parinti si copii, multi se gandesc sa nu se duca maine la clase. Trebuiau sa anunte macar conducerea scolii sa inchida unitatea luni. Nu se poate asa ceva. Nu plecam de aici pana nu se face ceva, sa schimbe locatia. O sa ne ducem sa blocam drumul la intrare in Bechet", a declarat unul dintre localnici.

In aceste momente au ajuns la Bechet si jandarmii.

Revenim cu declaratia prefectului.

Adauga comentariu