EXCLUSIV Numele purtătorului de cuvânt al IGPR apare la expeditori în mesaje în care își roagă colegii să acorde recenzii de 5 stele Poliției Române. Între timp, Poliția nu mai permite acordarea recenziilor pe pagina oficială

Ziarul de Craiova a intrat în posesia unui mesaj complet, primit pe wathsapp, în care apare și expeditorul cu nume și prenume.

 În text destinatarul este rugat să intre pe pagina oficială de Facebook a Poliției Române, la recenzii, și să acorde 5 stele. După ce mulțumește respectuos, expeditorul atașează la finalul mesajului și linkul direct către pagina oficială.

Mesajul îl are ca expeditor pe nimeni altul decât purtătorul de cuvânt al Poliției Române, subinspectorul Drăgan Georgian, și există posibilitatea ca mesajul să fi ajuns în telefoanele mai multor angajați ai Poliției Române, cu această rugăminte.

Primul care a atras atenția asupra metodei la care Poliția Română a recurs pentru recuperarea stelelor, este Traian Berbeaceanu, fostul șef al DIICOT Alba. În mesajul primit și făcut public pe contul său personal de facebook, în urmă cu două zile, nu se vede însă clar expeditorul.

Astfel că, deși Poliția Română declară că pentru ei "siguranța oamenilor rămâne prioritară indiferent de recenzii, steluțe sau comentarii" se pare că nu este chiar așa, iar recuperarea steluțelor pierdute este o necesitate în acest moment.

Autorul mesajelor, purtătorul de cuvânt al Poliției Române a fost contactat pentru a comenta această situație, dar nu a dorit să trasnmită nicio explicație.

Imaginea Poliției Române a fost grav afectată în ultimele zile după scanadalul numerelor "M..EPSD" când, urmare a faptului că oamenii legii au dispus ridicarea numerelor și sancționarea proprietarului, foarte mulți simpatizanți ai momentului au intrat pe pagina oficială a Poliției Române și au scris recenzii negative.

r

În această dimineață, pe pagina de Facebook a Poliției Române nu se mai pot acorda recenzii, chiar dacă cele acordate încă mai pot fi citite.  

 

Adauga comentariu