EXCLUSIV Primul interviu cu Miss Univers 2019! Craioveanca Lara, tânăra cu cel mai frumos corp din lume este din nou învingătoare. Aduce acasă 4 medalii de aur și cel mai important titlu din carieră

Pe Lara Alexxandra Popa ati cunoscut-o anul trecut când Ziarul de Craiova scria despre singura româncă ce câștiga cupa lumii la culturism. Atunci următorul ei țel era să participe și să câștige competițiile din America, la Los Angeles.


A ajuns aici și a câștigat ce și-a propus, cel mai înalt titlu și multe medalii pentru România.

"Asteptam competiția asta, încă de anul trecut, o aveam ca si obiectiv, după competiția pe care am avut-o în Grecia, world championships, in iunie , am avut pauza 2 luni, după care am început pregatirea pentru Natural Univers, Los Angeles! Au urmat 3 luni de antrenamente si dietă zi de zi! In octombrie, am ajuns la 3 antrenamente pe zi, si dietă proteică, totul calculat... Extrem de greu, dar și extrem de frumos, având in vedere faptul că am participat in 5 categorii, am luat 4 medalii de aur și una de argint si titlul de Miss Univers 2019! S-a meritat orice picătură de sudoare si orice sacrificiu pe care l-am făcut! Precum toate competițiile la care am participat, înseamnă foarte mult, având în vedere faptul ca sunt propriul meu proiect...viața de concurent si de practicant al culturismului este mult mai mult decât ceea ce pare ...  Sa ma întorc la Miss Univers era competiția care imi lipsea din palmares si era competiția pe care Marco Addis, Mr. Peak, instructorul meu a câștigat-o în 2012 .... miss univers, antrenată de mister univers. Următoarea competiție este acum 15,16 noiembrie, in Las vegas,  Natural Olympia, competiție la care am participat și anul trecut si la care merg sa imi protejez titlurile si cu  asta închei anul competițional. In 2020  o sa mai particip,tot in America, însă o sa decidem după sărbători", a declarat Lara pentru Ziarul de Craiova.


Lara are 32 de ani și de 5 ani este stabilită în Italia, unde lucrează ca intructor de sală.  A plecat din Craiova pentru o viaţa mai bună și primul ei loc de muncă acolo a fost ca si chelneriță într-un bar. Şi-a lăsat acasă părinţii care o aşteaptă cu nerăbdare ori de câte ori anunţă că îi vizitează. Mai are o soră şi ea plecată peste hotare la muncă.


Departe de casă, cu o limbă străină de învăţat de la zero, Lara a încercat să-şi găsească un rost în viaţă. După o mică depresie pe care a învins-o prin sport, craioveanca şi-a dat seama că de fapt asta îi place şi asta vrea să facă pe viitor. Așa a ajuns să facă performanță la cel mai înalt nivel.

Adauga comentariu