(Exclusiv) Unul dintre frații Ilinca, în cărți pentru șefia RAADPFL Craiova

Umblă vorba prin oraș că nimfele răsărite prin Parcul ”Romanescu” din Craiova vor fi dotate cu pompițe de ulei, iar chitara de pe lac va cânta ca unsă, după ce unul dintre celebrii frați Ilinca, care au deținut după anii '90 brandul Topway Industries, care producea celebrele margarine Wiesanna şi Fruhstuck, și uleiurile Olpo şi Bunica, va prelua conducerea RAADPFL.

Ei bine, e vorba despre Adinel Ionel Ilinca, cel mai puțin cunoscut dintre frații Ilinca. George și Costel Ilinca au fost și sunt ”greii” afacerilor. Cel dintâi a fost implicat și în fotbal, la Clubul Universitatea Craiova, unde a fost și președinte. Costel Ilinca deține hotelul Golden House din oraș. 

Despre Adi Ilinca putem spune că, pe lângă funcțiile deținute la diverse societăți comerciale, este bine ancorat în politica urbei. Am dat un scroll pe Facebook-ul domniei sale și am constatat că alunecă voios de la un partid la altul. În 2014 se trăgea în poză cu Rareș Bodan la Congresul PNL, în 2016 făcea campanie alături de PNL Dolj, pentru ca la distanță de câteva fotografii să-l vedem, în 2020 și 2021 în campania electorală pentru PSD Dolj, alături de Claudiu Manda și Olguța Vasilescu. De altfel, la alegerile din 2020 el s-a aflat pe lista candidaților social-democrați la un post de consilier județean, la poziția 13.  Am găsit și un CV în generosul Google, însă este unul foarte vechi.

Ilinca și-ar fi depus deja dosărelul pentru candidatura la șefia Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ Craiova. Documentele pentru înscrierea la concurs se pot depune până pe 11 aprilie a.c., la Registratura instituției. Candidaţii declaraţi admişi la etapa de selecţie a dosarelor ajung pe lista scurtă și vor fi evaluați și la un interviu. Conform anunțului postat de RAADPFL, de ora şi locul desfăşurării acestuia candidații urmând să fie anunţati personal prin intermediul poștei electronice și telefonic.

Acum, rămâne să așteptăm deznodământul. Sursele nostre spun, însă, că viitorul e decis deja. 

Sursa foto cover. revistavip.net: Adi Ilinca, primul din dreapta.

Adauga comentariu