Executor judecătoresc din Craiova săltat de polițiști de pe stradă

Balica Marius Eugen, în vârstă de 60 de ani, un cunoscut executor judecătoresc din oraș, fusese dat în urmărire națională după ce primise o condamnare la închisoare pentru abuz în serviciu. 

“Ieri, 11 august, poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au depistat, pe strada Unirii, din Craiova, un bărbat de 60 de ani, din localitate, ce fusese dat în urmărire la nivel naţional.
Pe numele bărbatului, Curtea de Apel Bucureşti a emis, în cursul lunii august a.c., un mandat de executare a pedepsei de 2 ani şi 2 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu. 
Cel în cauză a fost escortat de poliţişti și încarcerat în penitenciar, în vederea executării pedepsei.”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Dosarul acestuia se judeca încă din 2016, atunci când a primit o condamnare cu suspendare, obligația de realiza 80 de zile în folosul comunității și plata către persoana vătămată din dosar a unor daune morale de 75.000 de lei. Doar că decizia instanței de fond a fost schimbată de magistrați în luna august a acestei luni printr-o altă decizie definitivă de condamnare la 2 ani și 2 luni de închisoare cu executare.

 

Adauga comentariu