Faza zilei la Craiova! Mașina de la Rutieră luată pe platformă după ce polițiștii au alimentat cu alt tip de combustibil

Totul s-a întâmplat în această dimineață la o benzinărie Lukoil din cartierul Craiovița Nouă. Echipajul de la Biroul Rutier a mers să alimenteze Loganul MCV cu radar înainte să meargă în misiune. Doar că polițiștii au băgat benzină în loc de motorină, iar mașina nu a mai putut fi pornită.

Când și-au dat seama de greșeală, oamenii legii au apelat la o platformă care să preia autovehiculul chiar din fața benzinăriei. Totul s-a întâmplat sub privirile consternate ale altor șoferi care se aflau la stația de combustibil. 

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Dolj au transmis faptul că polițistul care a alimentat mașina de serviciu și-a asumat greșeala. Acesta a achitat din banii proprii contravaloarea combustibilului, a cerut platforma și a dus mașina în service. Pentru că nu a apucat să pornească mașina, sistemul de funcționare al acesteia nu ar fi fost afectat. 

Adauga comentariu