Florin Busuioc a căzut din picioare după un spectacol pe scena Filarmonicii Oltenia. A fost transportat la Spitalul de urgență

Vedetei de televiziune i s-a făcut rău după spectacolul Central Park. Le-ar fi spus colegilor că nu mai are aer, apoi s-a retras să se schimbe. Doar ca în scurt timp s-a prăbușit la pământ. 

Cei prezenți au sunat imediat la 112 și o echipă de medici a sosit la fata locului pentru a-i acorda primul - ajutor. Busu se afla deja în stop cardio-respirator și ar fi fost resuscitat de trei ori pentru a fi stabilizat.

Actorul a fost transportat la Spitalul de urgență pentru îngrijiri medicale specifice. Stare sa este gravă, spun sursele, dar medicii încearcă sa îl stabilizeze.

"Da (a suferit un infarct-n,.r.), a intervenit SMURD-ul. A fost resuscitat, iar acum este îngrijit la spital. Momentan e la Spitalul Judeţean de urgenţă din Craiova", a declarat, pentru MEDIAFAX, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Actorul este in acest moment supus unei intervenții chirurgicale de urgență și urmează a i se monta un stent. Decizia ar fi fost luată chiar de către Raed Arafat, dat fiind faptul ca starea vedetei era gravă, iar transportul la București nu putea fi luat în calcul. 

Adauga comentariu