Florin Busuioc a fost preluat în urmă cu puțin timp de la Spitalul Județean. Elicopterul SMURD îl transferă la Fundeni în București. Starea prezentatorului TV este în continuare gravă, este intubat

Florin Busuioc a fost preluat în urmă cu puțin timp de un elicopter SMURD de la Spitalul Județean de Urgență din Craiova și va fi transportat la Spitalul Fundeni, în capitală. Vedeta este în continuare în stare gravă, fiind toată noaptea  internat la terapie intensivă. Florin Busuioc este intubat.

Florin Busuioc a fost suspus marți seara unei intervenții chirurgicale de urgență, pentru montarea unui stent, după ce a suferit infarct urmat de un stop cardio respirator în cadrul spectacolului pe care l-a susținut la Filarmonica din Craiova.

 
Imediat unul dintre colegii săi i-a făcut manevrele de resuscitare, ghidat prin telefon de cei de la Ambulanță, până la sosirea medicilor cu aparatura necesară. A fost transportat la spital, unde a mai suferit trei stopuri cardiace, fiind introdus de urgență în sala de operație a Clinicii de Cardiologie din Craiova. Nu a putut fi trimis marți seara cu elicopterul la București pentru că condițiile meteo nu au permis acest lucru.

Adauga comentariu