Focar de infecţie în apropierea gării din Craiova. Munţi de gunoaie de o parte şi de alta a căii ferate, aceasta este imaginea care îi aşteaptă pe călătorii care ajung în Bănie

Peisaj dezolant de-o parte şi de alta a căii ferate ce traversează Craiova. Resturi menajere, resturi din contrucţii, peturi, mobilă veche, toate aruncate la întâmplare au format munţi de gunoaie în apropierea gării din Craiova.

 
“Acesta e peisajul pe care il pot vedea calatorii din trenurile ce trec prin gara din Craiova,la doar cativa zeci de metri de gara…De miros nu mai vorbim,acum e frig, dar vara te intoxici”, a precizat una Stela Văduva, unul dintre locuitorii din zona gării.

Şi situaţia se pare că nu este de ieri de azi. Localnicii din zonă spun că persista de ani buni şi că în timp resturile s-au stranformat în gropi de gunoi. Topirea zăpezii le-a scos la lumină, iar oamenii se tem că temperaturile vor creşte şi vor fi invadaţi şi de mirosul greu. 


Gunoaiele ar fi aruncate tot de locuitori din zonă cărora nu le pasă decât să scape de ele din curte. Printre gunoaie circulă zilnic copii care merg la şcolile din cartierul Rovine şi cei care locuiesc în zona Cantonului şi merg la cumpărături sau la serviciu. Sursa foto Facebook Stela Vaduva

Adauga comentariu