Focuri de armă pentru prinderea unui tânăr teribilist. Polițiștii l-au urmărit zeci de kilometri, atât în Dolj, cât și în Olt. De ce fugea șoferul

Incidentul a avut loc noaptea trecută, atunci când polițiștii aflați în patrulare au observat o mașină care a demarat în trombă la vederea echipajului. Imediat, oamenii legii au pornit în urmărirea lui. Mașina suspectă a ieșit din Craiova spre Caracal, astfel că polițiștii au fost nevoiți să ceară întăriri pe tot traseul Craiova-Leu-Caracal.

“După ce conducătorul auto a fost somat, la ieşirea din comuna Leu, unul dintre poliţişti a executat șase focuri de avertisment în plan vertical, însă persoana de la volanul autoturismului nu a oprit”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.

Șoferul a fost prins abia în localitatea Corabia, acolo unde au intervenit și polițiștii olteni.

“A fost identificată persoana de la volanul autoturismului, un tânăr de 20 de ani, din Corabia, care nu deţinea permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub control judiciar, având interdicţia de a părăsi judeţul Olt”, a comunicat IPJ Dolj. 

Tânărul fusese condamnat în urmă cu numai o săptămână la un an și șase luni de închisoare cu suspendare de către magistrații Judecătoriei Caracal și se afla în perioada de probațiune. Acesta fusese găsit vinovat tot de conducerea unui vehicul fără a deține un permis de conducere. 

Polițiștii doljeni i-au întocmit și ei un nou dosar penal pentru aceeși infracțiune. Teribilismul de noaptea trecută l-ar putea trimite acum pe tânărul șofer direct în spatele gratiilor. 

 

Sursa foto: observator.tv

 

 

Adauga comentariu