A fost prins craioveanul care și-a abandonat mașina pentru a scăpa de oamenii legii. Transporta mii de pachete de țigări de contrabandă

Bărbatul de 49 de ani era cautat încă de vineri. Atunci se afla la volanul mașinii sale, împreună cu un băiat de 14 ani, când a observat un echipaj mixt de Poliție și Jandarmerie. A făcut imediat o manevră bruscă pentru a întorce mașina și a fost observat de oamenii legii care s-au luat după el.

Pe strada Abatorului, mașina fugarului s-a împotmolit, iar el a abandonat autovehiculul, pasagerul si marfa de contrabandă și s-a făcut nevăzut.

"În urma controlului efectuat autovehiculului, poliţiştii au găsit cantitatea de 3.008 pachete de țigări, fără timbru de marcaj fiscal. Având în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, atât ţigările cât şi autoturismul în cauză fiind indisponibilizate de poliţişti. Ulterior, cercetările au fost preluate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, care, în urma probatoriului administrat în cauză, au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 49 de ani, din Craiova, bănuit că s-ar fi aflat la volanul autoturismului respectiv.", a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Astăzi, bărbatul urmează sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare pt 30 de zile.

Adauga comentariu