A fost semnat contractul pentru extinderea rețelelor de apă și canal în Cerăt, Balasan și Rastu Nou. Lucrările au termen de finalizare 30 de luni

Al unsprezecelea contract de execuție de lucrări în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”, pentru extinderea rețele de apă și canalizare în comuna Cerăt, rețele de apă în Balasan (Băilești) și rețele de canalizare în Rastu Nou a fost semnat, astăzi, de Compania de Apă Oltenia (CAO) și firma câștigătoare a licitației, SC PAVAJ GRUP SRL, la o valoare de 44.610.797,86 lei, fără TVA.

Conform contractului, se va extinde rețeaua de alimentare cu apă în comuna Cerăt pe o lungime 19.344 metri, iar ce de canalizare pe o lungime 18.164. În balasan, rețeaua de alimentare cu apă se extinde pe o lungime de 7.525 metri,. Proiectul include și construirea a 5 stații de pompare a apei uzată și extinderea rețelei de canalizare în Rastu Nou pe o lungime de 18.592 metri, incluzând construcția unui număr de 4 stații de pompare a apei uzate.

Potrivit reprezentanților CAO, contractul prevede lucrări de construcție, furnizare și montaj utilaje și echipamente tehnologice, testare și punere în funcțiune, precum și remedierea eventualelor defecțiuni apărute în Perioada de Garanție. Durata de execuție a lucrărilor și punere în funcțiune a instalațiilor este de 30 luni, iar perioada de garanție este de 36 luni.

Fotografie simbol

 

Adauga comentariu