(FOTO) Afacerea picantă care aduce profituri rapide. O olteancă cultivă ardei iuți

Plantația de ardei iute este o afacere pentru care nu este nevoie de o suprafață foarte mare de teren, dar care aduce profituri imediate.

O olteancă a dat lovitura cu o plantație de ardei iuți. Femeia scoate profit frumos din vânzarea legumelor, pe care le vinde en-gross sau prin piețe. Își desfășoară activitatea în Izbiceni, Olt, acolo unde are solariile, însă marfa ei ajunge prin piețele doljene. 

Pasiunea pentru ardei iuți s-a transformat în afacere, după Ioana Stanciu a făcut un solar de doar 86 de metri pătrați. Astfel a reușit să obțină răsadurile în condiții optime de temperatură și umiditate. 

“Am avut 3.500 de fire de ardei iuți, pe care l-am vândut cu 5 lei kg. Merg în piață, la Craiova, unde vând și roșii, și ardei iuți. Ardeii se pun primăvară, după roșii, și i-am cules ieri. Acum urmează să merg să-mi vând marfa pe tarabele din Craiova”, ne spune olteanca.

Femeia se ocupă singură de afacere, iar banii pe care-i scoate îi investește tot în agricultură. Muncește singură în solar și de când se știe se ocupă cu agricultura. Afacerea a moștenit-o de la părinții ei, iar acum muncește singură de dimineața până seara, pentru că din agricultură își câștigă existența.

Adauga comentariu