(FOTO) Barcicleta, un concept unic pe piața din Oltenia. Locul unde-ți poți savura liniștit cafeaua în timp ce-ți este reparată bicicleta

Barcicleta, locul unde-ți poți bea cafeaua și întâlni multe persoane de gașcă, pasionate de ciclism. Când tu îți bei cafeaua, cineva îți repară bicicleta. Este un concept unic în Oltenia, designul este unul creativ, iar echipa te invită să participi la câte-o ieșire cu bicicleta, pe diferite trasee.

Este locul de unde-ți poți cumpăra o bicicletă sau cel mai bun echipament, unde o poți repara (după cum se poate vedea în poza de mai jos), sau unde poți învăța să pedalezi, dacă-ți dorești.

O comunitate de oameni pasionați de același lucru, în frunte cu patronul Barcicletei, organizează săptămânal expediții pe diferite trasee. De altfel, după cum a precizat Ovidiu, cel care a adus conceptul unic al Barcicletei în Oltenia, cine este pasionat de biciclete sau cine este dornic să învețe, li se poate alătura. De obicei, bicicletele se închiriază, însă se pot da și gratuit pentru teste. Ideea de bar-magazin - mai pe scurt, Barcicleta a fost preluată din străinătate, însă cel care a adus-o în Bănie, nu vrea să se oprească aici.

 

Adauga comentariu