(FOTO) Concert anulat în ultima clipă și fani revoltați. Mii de olteni, puși în așteptare

Peste 3.800 de fani, care au așteptat-o pe Lara Fabian cu sufletul la gură, urmează să-și ia banii înapoi pe bilete sau să meargă la concert, atunci când artista îl va susține.

 

După ce celebra cântăreață a anunțat cu câteva ore înainte de concert, că nu-l va susține, fanii acesteia au venit cu un val de reproșuri. Nu este prima dată când Lara Fabian își anulează spectacolul de la Craiova.

 

Craiovenii au dat bani frumoși pentru a intra la concert, unde urma să cânte artista belgiană. 

 

Este cazul și unei familii, care a dat 300 de lei pe două bilete. Oamenii sunt dezamăgiți. 

 

“Am luat bilete si în urmă cu doi ani pentru că noi chiar ne dorim să o vedem pe Lara Fabian. Am crezut, atunci, că a aparut cu adevărat o problemă. Acum, am luat din nou bilete. Chiar ne pregăteam să ducem fetița la niște prieteni pentru a merge la spectacol. Am aflat de pe Facebook că nu va mai avea loc. Nu mai am încredere. Îmi doream să o văd, dar nu mai am încredere. Am făcut cerere să îmi recuperez banii. Nu știu ce să cred. Foare ciudat este modul în care am fost anunțați...chiar în ziua spectacolului. Păcat”, a spus craioveanca, fană înfocată a solistei.

Cătălin a cumpărat biletul cu 39 de lei. Ar fi fost prima dată când ar fi văzut-o pe artista belgiană. O aștepta de mult timp la Craiova, insă cu câteva ore înainte de spectacol a văzut anunțul pe Facebook. Acesta urmează să-și ia banii înapoi.

Deși artista promitea pe Facebook că va reveni cu un concert, anul viitor, în februarie, reprezentanții Operei Române Craiova nu confirmă acest lucru.

“Anunțul de pe Facebook rămâne valabil. Peste 3.800 de oameni trebuiau să vină la concertul Larei Fabian. Până nu vom discuta cu reprezentanții artistei, nu confirmăm următorul concert”, a spus managerul Operei Române Craiova, Antoniu Zamfir. 

 

Concertul trebuia să aibă loc duminica trecută, 17 noiembrie, la Sala Polivalentă. Momentan, nu se știe când într-adevăr artista va veni în Bănie. Organizatorii au fost informați cu câteva ore înainte de spectacol.

Adauga comentariu