(FOTO) CRAIOVA. Ridicarea mașinilor abandonate, la ediția ”specială” rabla

Zeci de mașini abandonate pe domeniul public sunt ridicate de autoritățile locale în cel mai amplu proces de gen din Craiova. Dacă până acum s-au ridicat mașini care, cel puțin la exterior, arătau ”în putere”, a venit rândul rablelor. Pe post de ”dulapuri”, în fapt, adevărate ghene de gunoi ilegale, ori structuri de fier pe post de tablă pentru graffiti, autovehiculele sunt ridicate pe loturi din cartiere.

Acțiunea a demarat ca urmare a aprobării, în Consiliul Local, a Regulamentului privind ridicarea mașinilor fără stăpân (HCL 108/2021) și a celui privind gospodărirea municipiului (HCL 107/2021).

”Practic, toate rablele care zac de ani de zile prin diferite cartiere craiovene și care s-au transformat, între timp, în coșuri de gunoi sunt ridicate, de luni – 29 martie, de pe domeniul public. Punerea în aplicare a prevederilor din cele două regulamente și eliberarea terenurilor de mașinile care nu mai îndeplinesc condițiile legale pentru a fi puse în circulație se face de către Poliția Locală și Regia de Transport Craiova. Facem apel la craioveni să trimită poze cu mașinile abandonate din fața blocului la adresa de email relatiicupublicul@primariacraiova.ro sau să anunțe, în continuare, la telefonul cetățeanului 0251.984”, au anunțat reprezentanții Primăriei Craiova.

 

  

Adauga comentariu