(FOTO) Fermă rămasă în paragină, transformată de o familie într-o pensiune de vis

Dintr-o fermă părăsită de la malul Dunării, o familie de tineri economiști a reușit s-o transforme într-o pensiune de poveste. Departe de agitația din oraș, pensiunea este undeva ascunsă într-o pădure, la câțiva kilometri de Calafat.

La doi pași de Dunăre, printre animale sălbatice, pensiunea rustică vine cu un plus: liniște și peisaj de vis. La Ciupercenii Vechi, din Dolj, cei doi tineri au reușit să pornească totul de la zero, dar și să aducă clienți într-o zonă nu foarte cunoscută. Pentru că de obicei, multe persoane preferă luxul, soții Ciupag au reușit să atragă clienții prin peisajul rustic. 

Totul a început în momentul când și-au cumpărat o fermă veche, părăsită, pe care au transformat-o în propriul cămin. Acolo-și cresc copiii, într-un mediu natural, departe de agitație urbană și betoane. Au luat fonduri europene pentru a putea începe acest drum.

Proprietara, Ina Ciupag a povestit cum a luat banii europeni, mai exact 20.000 de euro, pe care i-au investit în propriul vis. De altfel, soțul spune că aveau de gând să plece în străinătate dacă nu deschideau această pensiune. 

Turiștii pot profita de o plimbare cu poneii sau pot pescui in Lacul cu Salcii, și acesta fiind o investiție a soților, din proprii bani. 

O noapte de cazare este 120 de lei, dar pentru un cuplu o zi/all inclusive poate ajunge și 390 de lei.

Adauga comentariu