FOTO. Iată petrecerea și petrecăreții! Unii au plecat senili din căminul de bătrâni

Dacă respecți toate regulile, pierzi toată distracția! Cam așa pare să fi fost și cu petrecerea organizată tainic în incinta Căminului de Bătrâni Sf. Mina de pe Str. Bucura din Craiova. Petrecăreții, unul și unul: directori, manageri de instituții publice și private, medici, polițiști, bașca taraful care a întreținut atmosfera. S-au dat bani (pe persoană fizică) la lăutari, s-a băut, s-a mâncat, s-o fi și jucat. Altfel spus, rigorile evenimentului au fost îndeplinite. În schimb, rigorile legii au fost ocolite. Doar dacă nu cumva, cineva a primit derogare pentru petrecere în pandemie. Despre locația aleasă zicem că a fost cel puțin amorală. Petrecerea din azilul de bătrâni nu a fost pentru bătrâni. Cel puțin, nu pentru bătrânii care plătesc ca să-și ducă zilele rămase în cămin. Dacă singura distracţie posibilă într-o morgă este să faci pe mortul, cum zice un aforism, atunci singura distracție târzie dintr-un azil este să faci pe senilul. Pesemne că de unii s-a lipit cugetarea.

Ziarul de Craiova a intrat în posesia câtorva imagini de la petrecere. Plăceri (ne)vinovate. Solistele din taraf au fost de departe una dintre ele. Ne gândim cu prețioasă afectare la cei care s-au zbenguit la chef apoi le-a tremurat vocea meditând la ce va spune lumea despre mica lor nerușinare. Unii dintre ei mustăcesc, unii dintre noi - la fel. Un fel de știm că știți că știm. 

P.S.: Un petrecăreț fericit a fost Adrian Bonescu. Deducem că Elena Bonescu a fost nefericită: ”Nu am participat la nici o petrecere în seara de 23, am fost acasă”, după cum ne-a mărturisit aceasta. Parol? 

Pentru redarea imaginilor la dimensiunea reală, dați CLICK pe fotografii!

PS 2: Audiența observă și se întreabă: au avut și sifoane la petrecere? Se vede unul. 

PS 3: Orice asemănare cu personaje reale (nu) e pur întâmplătoare. 

 

 

Adauga comentariu