(FOTO) Locatarii blocului H11 de pe Str. Amaradia își doresc să se simtă ca la oraș: ”La 200 m de km 0, arătăm ca la Coțofenii din Față”

În numele vecinilor și al său, un locatar al blocului H11, de pe Strada Amaradia, din Craiova, situat vizavi de Restaurantul ”Casa cu Tei” cere autorităților locale să arunce o privire și pe strada și-n parcarea lor. Buruienile au năpădit împrejurimile blocului, parcarea este ”mare și urâtă”, după cum mărturisește, iar bucăți mari de betoane ieșite din pământ parcă ar vrea să înfulece vegetația crescută haotic. Nu e de mirare că oamenii se plâng de situație, având în vedere că, în contradicție cu încercările administrației locale de înfrumusețare a zonei centrale a orașului, ei trăiesc ca la țară. 

Într-un mesaj transmis către Ziarul de Craiova, cetățeanul afirmă că nu e nicio diferență între o comună și zona unde este situat blocul său. 

”Deși stăm la 200 de metri de kilometrul 0 al orașului, arătăm ca la Coțofenii din Față!”, spune craioveanul. În susținerea afirmațiilor, imaginile sunt grăitoare. Luxurianta vegetație e clar că nu vine de la lux. 

”Stau de 7 ani în blocul ăla (H11 n.r.) și niciodată, nimeni nu a făcut curățenie, nu mai vorbesc de asfalt sau borduri sau parcări. S-a tăiat iarba de două, trei ori în 7 ani. Atât! Nimic în plus”, mai spune locatarul. ”Poate ne face și nouă primăria îmbunătățiri”, speră craioveanul.

Adauga comentariu