FOTO Mașini îngropate în nămol la Coțofenii din Față. Reacția primarului

Imagini rar întâlnite vin din comunea doljeană Coțofenii din Față. Două autoturisme îngropate până la praguri în nămol, pe principalul drum din localitate. Cratere imense s-au format în drumul de pământ și au înghițit la propriu roțile mașinilor parcate.


Primarul localității explică situația.


"Pe strada respectivă au loc lucrări la sistemul de canalizare. Cele două mașini sunt ale unui cetățean care nu colaborează deloc cu noi. Sunt abandonate pe marginea drumului de nu pot muncitorii dela firmă să își facă treaba. Strada era din pământ amestecat cu pietris și normal că s-a lăsat la greutatea mașinilor, nu doar la noi se întâmplă ci peste tot pe unde se fac astfel de lucrări. Îmi pare rău de ce s-a îmtâmplat acolo, dar nu am ce să fac. Am chemat patronul firmei, am disuctat cu el, să vină cu mai mult pietriș și să taseze mai bine în zonă ca să nu se mai repete", a declarat Constantin Carciumaru, primar Cotofenii din Fata.


Lucrarea la sistemul de canalizare a început în luna octombrie și potrivit edilului local este efectuată în proporție de 70 la sută. În iulie anul viitor ar trebui să fie gata și tot atunci strada cu pricina ar urma să poarte asfalt, cum n-a avut vreodată.
Lucrarea are o valoare de aproximativ 1 milion de euro.

foto Facebook USR Dolj

Adauga comentariu