FOTO. O tânără doljeancă, pasionată de obiecte handmade, și-a făcut afacere cu flori din săpun

Livia, o tânără de 22 de ani, din Maglavit, stabilită în Craiova, este pasionată de lucruri handmade. A început să confecționeze litere colorate cu nume, pentru copii în special, după care a avansat. În prezent, face aranjamente florale din săpun. Lucrează de acasă momentan, însă vrea să-și deschidă un loc numai al ei, de unde poate trimite ornamentele  către clienți.

Le face împreună cu mama ei, de la care a “moștenit” această pasiune.

 

“Mama le face de la 20 de ani, de când m-a născut pe mine. Ne ocupăm mai mult iarna sau când avem comenzi. Eu fac cutiile, le asamblez sau personalizez. Florile din săpun le cumpăr gata făcute, însă eu le aranjez”, ne-a povestit Livia.

De altfel, doljeanca croștează și hăinuțe pentru bebeluși, pe care le vinde mai apoi. Florile de săpun nu sunt scumpe, prețurile variază în funcție de mărimea aranjamentului sau de numărul trandafirilor.

“Fac ursuleți din flori de săpun, prețul lor este de 100 de lei, fiind mai greu de făcut decât un aranjament. Durează două-trei ore, pe când un aranjament doar 20 de minute. La flori, prețurile încep de 35 de lei, cel cu 5 trandafiri și cresc în funcție de mărime și numărul trandafirilor”, a adăugat Livia, tânăra pasionată de lucruri handmade.

Adauga comentariu