FOTO O vacanță cu autorulota a declanșat o afacere genială. Craiovenii pasionați de călătorii pot beneficia de condiții de 4 stele în autorulotele de ultimă generație pe care Grig le închiriază prin intermediul unei singure agenții de turism din Craiova

Turism cu autorulota. Așa s-ar putea intitula conceptul pe care craioveanul Grig îl propune pasionaților de călătorii. Grig închiriază autorulote ultramoderne, perfecte pentru vacanțele cu familia și în special pentru familiile în care sunt și copii. Ideea afacerii a venit rapid și a prins contur la fel de repede.


"Anul trecut am fost într-o vacanță cu autorulota și mi-a plăcut atât de mult, m-am simițit atât de bine încât am hotărât să îmi pornesc propria afacere. Am comandat două autorulote care vor ajunge în câteva zile. Sunt singurul din țară care deține acest model de autorulotă. Vorbim de modele 2020 care oferă călătorilor condițiile unui hotel de patru stele. Sunt perfecte pentru călătoriile alături de copii, oriunde în țară, dar și în alte tări din Europa. Doritorii trebuie să plece o singură dată în vacanță cu a astfel de autorulotă și e de ajuns ca să prindă gustul, garantat. Ele oferă mai mult decât confort", a declarat Grig.


Autorulotele au fost achiziționate de Grig la prețul de 53.000 euro fiecare, iar primele două vor ajunge în Craiova și vor putea fi închiriate de la începutul lunii martie de la o singură agenție de turism din Craiova.

O singura autorulotă poate găzdui patru adulți și doi copii și face parte din gama premium. POate fi închiriată pornind de la 100 de euro pe zi și printre facilitățile oferite se numără închidere centralizată și alarmă cu telecomanda, aer condiționat, aragaz cu trei ochiuri, frigider automat, boilear apă caldă pe gaz, pat dublu și pat deasupra cabinei de conducere, reglarea înălțimii patului, tapițerie de piele, cuptor pe gaz, suporturi de biciclete.


"Turismul cu autorulota reprezintă un element de noutate pe piața craioveană. Ne adresăm segmentului de turiști tineri, în special familiilor cu copii, deoarece ei apreciază calitatea mașinilor noi, confortul oferit și își doresc să simtă libertatea și frumusețea destinațiilor", a declarat Vlad Nica, manager Oltenia Tour Travel Agency din Craiova.


Grig știe că turismul cu autorulota este în creștere și în România și mai știe că afacerea asta nu are cum să nu meargă pentru că autorulotele puse la dispoziție de către el oferă confort de 4 stele pe bani mai puțini. 


După achitarea taxei de închiriere, doritorii mai au de plătit taxele de drum, combustibilul și taxele de campare.

Adauga comentariu