(FOTO) Salon de tatuaje din Craiova, ajutorul lui Moș Crăciun. Ziua în care te tatuezi și donezi pentru copiii defavorizați

Un salon de tatuaje din Craiova donează bani pentru organizarea unei petreceri surpriză pentru copii defavorizați. 

FRKINK TATTOO STUDIO strânge bani și îi donează. Cine-și face tatuaj pe 7 decembrie ajută la organizarea unei petreceri de Crăciun cu peste 250 de copii care provin din familii defavorizate. Este singurul salon de tatuaje din Craiova, ajutor al lui Moș Crăciun.

Frankie Wilde, tânăra craioveancă de 29 de ani, deține salonul care ajută la strângerea de fonduri. De un an și jumătate, Cristina (Frankie), scrie povești pe pielea oamenilor. În urma unor cursuri acreditate, făcute în capitală, aceasta și-a deschis propriul salon în Bănie. Salonul și l-a deschis “din prima”, așa cum ne-a spus, și nu a mai lucrat prin altă parte. Aceasta a realizat tatuaje creative și oamenilor de peste 50 de ani. 

Încă de anul trecut, antreprenoarea a participat la astfel de campanii și a donat diferite sume pentru cauze nobile. 

Pentru campanie luăm programări mici și medii, ca să facem cât mai multe tatuaje. Anul trecut am făcut donații tot pentru această campanie”, ne-a povestit tânăra.

Campania pe care salonul craiovencei o susține este organizată de asociația numită ”Atelierul faptelor bune”, care nu este la primul eveniment de acest gen. Asociația a făcut de-a lungul timpului multe lucruri mărețe pentru copiii defavorizați. 

7 decembrie este ziua în care te tatuezi și donezi. Prețul unui tatuaj pornește de la 150 de lei și crește în funcție de dimensiune și complexitate. 

(fotografie realizată la petrecerea de anul trecut)

Adauga comentariu