(Foto) Un bărbat fără permis s-a făcut zob după ce a intrat cu mașina într-un copac

Un bărbat de 30 de ani, din Bistreț, și-a pierdut viața, noaptea trecută, pe o stradă din localitatea Afumați, după ce autoturismul pe care îl conducea a lovit un copac. În mașină se afla și un tânăr de 17 ani, care suferit leziuni și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Potrivit poliției, accidentul a avut loc pe raza comunei Afumaţi, sat Covei.

”La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei şi Poliţiei Municipiului Băileşti, care au stabilit faptul că, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Bistreţ, pe strada Principala, din satul Covei, comuna Afumati, din direcția Afumaţi către Catane, a lovit cu un copac. În urma evenimentului rutier, din păcate, conducătorul auto a decedat. De asemenea, un adolescent de 17 ani, pasager dreapta față în autoturism, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Potrivit informațiilor polițiștilor, bărbatul de 30 de ani nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

”În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. De asemenea, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

La finalizarea cercetărilor va fi propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă. 

Adauga comentariu