(FOTO) Un bloc din Craiova a devenit crescătorie de păsări. Găini de oraș, ambrozie cât casa și locul de joacă care a luat locul unui coteț

O familie de craioveni din cartierul Bariera Vâlcii s-a apucat să crească găini și rațe la bloc. Păsările zburdă prin grădina din fața blocului sau prin părculețul pentru copii. Mulți dintre locatari sunt deranjați de acest lucru, mai ales că de fiecare dată când merg la locul de joacă cu cei mici, găsesc păsările sau mizeria pe care acestea o lasă în urmă. 

O craioveancă care stă în acel bloc spune că situația este așa de ani de zile, iar păsările stau mereu libere. 

 

“Suntem sincer ca la țară. E așa de ani de zile. Într-o dimineață când m-am uitat la locul de joacă și am văzut găinile, am zis că e ceva de văzut”, a povestit femeia care locuieste în blocul cu pricina. 

 

De altfel, aceasta susține că a făcut sesizare la asociația de proprietari pentru a moderniza locul de joacă pentru copii, iar într-un final leagănele și gardul au fost schimbate.

O altă problemă ar fi și ambrozia, nu doar găinile lăsate libere. Este plin de ambrozie în jurul acelui bloc, dovadă fiind și imaginile de mai jos. Multe persoane sunt alergice la această plantă. 

Reprezentanții RAADPFL au precizat că se vor ocupa de această zonă, atât de ambrozie, cât și de găinile crescute la bloc, fiind ilegal acest lucru.

Adauga comentariu