(FOTO) Un nou model de trotinetă electrică. Prinde 40km/h, dar ai voie să mergi doar cu 25km/h

E-TWOW a lansat astăzi un nou concept de trotinetă electrică. Modelul aduce un plus față de cele precedente: urcă la deal. De altfel, viteza maximă pe care o prinde o trotinetă este de 40 km/h, însă în oraș se poate merge doar cu 25 km/h. Casca de protecție este opțională, dar vârsta nu. Trebuie să ai peste 16 ani ca să poți merge cu trotineta electrică de la E-TWOW.

“Vine cu o platformă mai nouă, pentru mai multă stabilitate, un nou sistem de baterii, care oferă mai multă autonomie, o viteză maximă de 40 de km/h, totul ambalat într-o greutate de cel mult 12 kg. Este recomandat să ai echipament de protecție”, a precizat Andrei Manolache, specialist marketing.

 

Unul dintre clienții veniți în showroom, pentru a vedea noul model de trotinetă electrică, se declară mulțumit de serviciile E-TWOW. 

Daniel, un tânăr de 19 ani, a făcut în jur de 3000 de km cu trotineta lui, pe care ulterior a recomandat-o și prietenilor apropiați. Acesta ne-a povestit că a fost șicanat în trafic de un șofer, însă aceasta ar fi singura întâmplare nefericită de până acum. 

 

“Am trotineta din aprilie. Înainte circulam cu taxiul și autobuzul. De când am trotineta n-am mai pus piciorul nici în taxi, nici în autobuz. Șoferii nu ne acordă prioritate, nouă, celor care circulăm cu astfel de trotinete”, a spus Daniel, un tânăr craiovean care a trecut de la taxi, la trotineta electrică.

 

Prețul unei trotinete electrice, modelul nou, denumit E-TWOW Booster GT, este de 4.500 de lei. Cel care a inventat trotinetele electrice este un inginer craiovean, stabilit în China. Afacerea a rămas pe mâna fiicei lui.

Adauga comentariu