(Foto/Video) Angajat al RAADPFL Craiova filmat când lua la bidon carburant cu tractorul regiei

Un angajat al RAADPFL Craiova a fost filmat, în această dimineață, într-o stație PECOde pe Calea Severinului, când umplea cu pompa mai multe bidoane cu carburant. Conducerea regiei aflat la scurt timp de această situație și, conform surselor Ziarului de Craiova, chiar lucrătorul ar fi mers în biroul conducerii pentru a mărturisi că fost filmat când a făcut asta, explicând că nu a mai avut loc în rezervor. 

Contactați de Ziarul de Craiova, reprezentanții RAADPFL au precizat că, într-adevăr, directorul general a aflat de această situație și a dispus retragerea dreptului de a conduce vehiculul de către angajatul respectiv, fiind deschisă o anchetă internă în acest sens.

Avem deja deschisă o anchetă internă în acest caz. Directorul general Ninel Cercel l-a însărcinat pe directorul tehnic să facă o anchetă, s-a mers la respectiva stație de carburant pentru a se solicita înregistrări video care să lămurească ce s-a întâmplat”, a declarat Ana Dănescu, purtător de cuvânt al RAADPFL Craiova. Totodată, aceasta a mai precizat că, din luna martie a acestui an, pe majoritatea vehiculelor din parcul auto al regiei au fost montate sisteme GPS pentru monitorizare și pentru o evidență a consumului de carburant. 

Este a doua situație, în doar 48 de ore, în care angajați ai RAADPFL Craiova fac subiectul unor anchete interne. Ieri, doi lucrători au fost fotografiați când încărcau într-o mașină lemnele rezultate din toaletarea unor copaci de pe domeniul public.

Reprezentanții Regiei transmit că orice derapaj observat de cetățeni trebuie comunicat pentru a fi luate măsuri.

Le mulțumim tuturor craiovenilor care sesizează astfel de situații, care, repetăm, sunt inacceptabile. Conducerea RAADPFL Craiova nu tolerează astfel de practici. Așteptăm finalizarea anchetelor și se vor lua măsurile legale”, a mai afirmat purtătorul de cuvânt al RAADPFL Craiova. 

În cadrul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ Craiova lucrează 760 de angajați.

  

Adauga comentariu