(FOTO/VIDEO) Două case din Craiova, cuprinse de un incendiu

Pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Craiova, au intervenit cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit și anexele învecinate, în Craiova, pe Strada Bega.

Incendiul se manifesta la acoperișul casei și anexe, propagându-se și la acoperișul casei învecinate. Din fericire în incendiu nu au fost înregistrate victime. În urma incendiului au ars materiale textile, mobilier, electrocasnice, anvelope auto, lemne de foc și materiale plastice, toate depozitate în anexele gospodărești, dar și acoperișul casei de locuit confecționat din lemn cu învelitoare din țiglă pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

La vecini au ars izolatia casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 30 mp, precum si acoperișul casei de locuit pe o suprafță de aproximativ 20mp, confecționat din lemn cu învelitoare din tablă. Pompierii spun că incendiului a fost declanșat pentru că coșul de fum nu era protejat termic, iar materialel combustibile aflat în apropiere s-au aprins.

Adauga comentariu