(Foto/Video) Razii în Craiova, cu polițiști de la Rutieră, Ordine Publică și Transporturi

Zona Aeroportului Craiova a fost împânzită, azi, de poliţiştii doljeni din cadrul Serviciului Rutier, Biroului Rutier Craiova, Serviciului Ordine Publică, Secţiei 3 Poliţie Craiova şi Secţiei Regionale Poliţie Transporturi, care desfășoară acţiuni de prevenire în sistem integrat.

Scopul este prevenirea accidentelor de circulaţie provocate de viteza excesivă, dar şi pentru prevenirea oricăror evenimente de natură a afecta ordinea şi siguranţa publică în zona Aeroportului Craiova.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, prezența agenților pe teren, în efective mărite, nu este pentru a aplica sancţiuni contravenţionale, ci pentru a-i determina pe cetăţenii să conştientizeze necesitatea respectării prevederilor legale pentru siguranţa rutieră şi pentru un climat optim de ordine şi siguranţă publică. Totuși, fijndcă în unele cazuri încălcarea legii a fost flagrantă, azi poliţiştii au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale, din care 8 conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice şi două conform Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere

Poliţiştii vor fi prezenți și mâine, în număr mare, în cadrul aceleiași acțiuni.

Adauga comentariu