GALERIE FOTO. Afacerea profitabilă de sezon. Studenta care face minuni cu manichiura craiovencelor

Se știe deja că oltencele sunt printre cele mai frumoase femei din întreaga țară. În perioada sărbătorilor, saloanele de înfrumusețare sunt pline ochi. Pregătirile încep din timp, iar programările se fac și cu o lună înainte de sărbători, pentru a prinde loc liber.

Craiovencele trebuie să aibă și manichiura pregătită pentru seara de Crăciun sau pentru Revelion. Așa că, dau o fugă la salon.

 

Este și cazul Anei, o tânără craioveancă, care face minuni cu unghiuțele clientelor. Lucrează de un an și jumătate în acest domeniu. Cu primii bani câștigați din această meserie, Ana și-a cumpărat produse bune, alte aparate mai performante și cursuri pe care le-a absolvit cu brio pentru a prinde experiența necesară acestei pasiuni, devenite ulterior un job.

Craioveanca a oferit câteva sfaturi clientelor, tendințe privind manichiura.

“În perioada sărbătorilor de iarnă, clientele preferă pentru unghiile lor culorile tematice, acestea fiind alb, roșu, verde, albastru. La modă mai sunt toate nuanțele de culori reci: vișiniu, burgundy, mov, gri, maro, albastru închis. Sclipiciul este nelipsit de pe unghiile clientelor mele, mai ales când vine vorba de sclipici rosu sau albastru. Încă de la începutul lunii Decembrie, dorința de fulgișori pe unghii a fost primordială” a explicat tânăra.

Perioada sărbătorilor de iarnă este cea mai aglomerată din an, toate locurile sunt ocupate încă de la jumătatea lunii Noiembrie. Ana este studentă, iar după ce-și va termina studiile vrea să-și deschidă propriul salon. Are visuri mărețe de la o vârstă fragedă, însă muncește zilnic pentru a și le îndeplini.

Adauga comentariu