GALERIE FOTO. Fotbalistul anului 2019, desemnat la Gala Fotbalului Doljean “Ilie Balaci”. Premii alb-albastre oferite jucătorilor Universității Craiova

Gala “Ilie Balaci”, ediția a II-a, a fost deschisă cu cel mai frumos imn din istoria fotbalului românesc. Andrei Păunescu și Mădălina Amon au susținut un recital în memoria marelui Balaci. Sute de olteni prezenți la eveniment au cântat din suflet “Oltenia Eterna Terra Nova”.

În această seară  au fost desemnați câștigători, fotbaliști ai Universității Craiova. 

Lorena Balaci spune că toți fotbaliștii care vor primi un premiu vor fi obligați de acum înainte să-i ducă numele tatălui său mai departe. 

“Revin de fiecare dată la Craiova cu sentimentul că tata nu a murit. Îmi este foarte greu sa accept că el nu mai este printre noi, eu îl simt în fiecare zi. Nu am putut să-i șterg numărul din telefon. Legendele nu mor, pentru mine tata a fost tata, pentru voi toți a fost o legendă. Tata nu a murit, a plecat, într-o zi ne vom revedea. Probabil că mă așteaptă să-mi fac o lume mai bună. Vreau să spun celor care vor fi premiați că din momentul în care vor primi acel premiu, vor fi obligați de a duce numele ILIE BALACI mai departe” a spus Lorena Balaci, fiica legendei Craiovei.

Sorin Cârțu, Silviu Lung, Emil Săndoi, Ion Velea, Nicolae Zamfir, Costică Donose, Gică Craioveanu sunt doar câteva personalități din fotbalul craiovean care au luat parte la gala fotbalului “Ilie Balaci”.

Craioveanu a urcat pe scena Filarmonicii, unde a reamintit că Balaci există.

“Ilie Balaci încă există. Te vom iubi mereu” a ținut să precizeze Gică Craioveanu. 

 

Premiile alb-albastre au fost oferite de marile legende către micii fotbaliști. Arbitrii anului 2019 sunt Costinel Iacob, Claudiu Filip, Nicusor Resteanu. 

Fotbalistul anului 2019 este Ștefan Baiaram. Luis Emanuel Nițu este cel mai bun junior, născut în 2001.

Adauga comentariu