GALERIE FOTO. Frizerul fotbaliștilor, suporter înfocat al Craiovei. De la salon, direct pe stadion

Florin este omul care le schimbă înfățișarea fotbaliștilor Universității Craiova, de ani buni. Îi place să i se spună frizer și nu hair-stylist, iar elevii lui Victor Pițurcă fac coadă, exact ca pe vremuri, la salonul unde acesta își desfășoară activitatea. 

Bărbatul a luat-o de la zero și nu s-a ferit de muncă. I-a plăcut fotbalul și l-a practicat până s-a accidentat. Este un bucătar iscusit și are chiar și o diplomă. Florin a avut și un proiect muzical, însă și-a dat seama că tunsul rămâne marea lui dragoste.

Cât despre fotbaliștii Craiovei, majoritatea merg să se tundă la el. Primul a fost Andrei Ivan, despre care frizerul spune că este un băiat extraordinar. A durat puțin până s-a dat vestea în oraș sau... la echipă, și-au apărut și alți jucători de fotbal: Kelic, Martic sau Mateiu.

 

Valentin Mihăilă, Alex Ioniță, Mirko Pigliacelli, Elvir Koljic, Cosic sau Zakaric sunt alte nume cunoscute în fotbalul craiovean care ajung pe scaunul lui Florin, la tuns. 

“Pigliacelli este un suflet mare. Pune mult suflet pentru echipă”, spune frizerul.

De altfel, este un suporter înrăit al Universității Craiova, de mic copil. Are abonament la Tribuna a II-a și nu lipsește de la niciun meci.

Adauga comentariu