Garanția salvează Bănia! Cum se poate să crape construcția stadionului la nici 1 an de la inaugurare?! "Fisurile nu afectează structura de rezistență. La orice contrucție mai apar probleme", transmite Primăria Craiova

Primăria Craiova admite faptul că stadionul din Bănie, o construcție relativ nouă, de nici 1 an vechime, poate să prezinte mici defecțiuni. Și ne referim aici la crăpături superficiale sau mai adânci, tencuială picată, diferite fisuri mascate, pavaj căzut, imagini care în mod normal nu ar fi trebuit să se înregistreze atât de repede. Toate acestea i-au alarmat puțin pe craioveni.


Autoritățile locale spun însă că nu este ceva ieșit din comun și că la orice construcție mai pot apărea diferite probleme, care cel mai probabil vor fi remediate în baza garanției. Din fericire, garanția stadionului este de cinci ani.

"Din punct de vedere tehnic, stadionul nu are nicio problemă și, dacă apar ceva probleme, se remediază pe garanție de către constructor. Grinzile sunt din prefabricate, nu sunt turnate și când se montează se mai lovesc, se mai ciupesc. Ca să aibă un aspect cât de cât plăcut, cei la de stadion le-au tencuit. Dar nu afectează structura de rezistență a stadionului. Când au pus o grindă peste alta, cu macaraua, s-a mai cioblit betonul . Mai pică, îl mai pun la loc, doar chestii de aspect.", a declarat Lucian Prejbeanu, consilier al primarului Craiovei.


Și nu doar contrucția în sine înregistrează probleme, ci și pavajul de jur împrejur. În unele locuri acesta s-a adâncit. Pentru această situație nu există însă o explicație din partea autoritatilor.

 

Adauga comentariu