Genoiu: Circulația pe Podul ”Consul” se reia, pe ambele sensuri, din 7 octombrie. Rămân restricțiile pentru vehiculele mai mari de 3,5 t

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a anunțat, astăzi, o nouă dată de la care s-ar relua circulația în ambele sensuri pe podul din zona ”Consul”. Anunțul a fost postat pe pagina sa personală de facebook.

”Lucrările de consolidare la podul peste calea ferată în direcția Melinești sunt în desfășurare, termenul de execuție fiind de un an de la demararea acestora. Așa cum am anunțat inițial, restricția de a se circula pe pod a fost instituită pentru perioada 17.08.2020 – 10.09.2020. După această perioadă, s-a reluat circulația doar pe un sens de mers, pentru desfășurarea altor operații tehnologice. În acest moment se finalizează aceste operațiuni importante pentru consolidarea structurii și, începând cu săptămâna viitoare, circulația se va relua în ambele sensuri. Datorită complexității lucrării, a restricțiilor impuse de amplasament și a circulației feroviare pe magistrala Craiova - Timișoara, autoturismele vor circula în prezența unui utilaj special timp de 2-3 ore zilnic pe unul din sensurile de mers, iar în perimetrul acestuia se va circula alternativ pe un singur sens cu mențiunea că traficul autoturismelor cu masa mai mare de 3.5 tone rămâne restricționat. Lucrările au început pe 18 august 2020 și trebuie finalizate înainte de 18 august 2021. În această perioadă circulația mai poate fi restricționată în totalitate sau parțial, pe un sens de mers, în funcție de etapa din proiect în care se află”, a scris edilul pe Facebook..

Adauga comentariu