George Simion – o făcătură „soroșistă“ a progresistei reacționare Alina Mungiu Pippidi

George Simion e tot un rezistac sorosist, dar bagat romanilor pe gat intr-o noua prezentare

(Nota redactiei: Introducem astazi in proiectul Strict Secret un nou colaborator permanent: Vasilica Militaru care debuteaza pe site-ul nostru de investigatii cu o analiza in forta despre George Simion, cel mai hot personaj politic al momentului. Poate nu sunteti de acord cu Militaru, dar merita sa ii cititi argumentele. Strict Secret este o adunatura pestrita de opinii, perspective si viziuni care cauta exact acest lucru: sa va intrige, sa va scoata din formalsimul editorial.)

Este aproape inexplicabil modul în care mass media românească l-a legendat atât de spectaculos pe George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.).

Dintr-un ultras al stadioanelor de fotbal și un activist stradal provocator, promotorul unei lupte imaginare pentru unirea neîmplinită a Basarabiei cu România a ajuns în câțiva ani idolul salvator al unui segment de populație nemulțumit de orice. Cum motivele de nemulțumire ale românilor frustrați sunt multiple, electoratul său eterogen a devenit din ce în ce mai numeros. Apogeul a fost atins de „lupta“ cu pandemia covidiană – antimască și apoi antivaccin – care a și asigurat intrarea A.U.R. în Parlamentul României. Așa a ajuns Simion să fure mesajul antisistem cu care s-a propulsat U.S.R.-ul diabolizat de presă până la extincție.

Însă impostorul ajuns deputat a omis să treacă în C.V.-ul oficial de la Camera Deputaților activitatea sa pro-soroșistă din anii 2014-2019 în cadrul Alianței pentru o Românie Curată.

 

George Simion – coleg de Alianță cu „soroșistul“ Nicușor Dan

Da, „naționalistul“ George Simion stătea la masă alături de cel pe care presa românească l-a catalogat doar ca „soroșistul“ Nicușor Dan. Da, între anii 2014-2019, „ortodoxul“ George Simion era în asentimentul ideilor anticreștine promovate public de Alina Mungiu Pippidi în piesa acesteia de pornografie religioasă intitulată „Evangheliștii“.

În decembrie 2021, același George Simion aflat pe holurile Parlamentului României îl hărțuia în mod teribilist cu telefonul mobil setat on-line pe facebook, pe fostul său coleg de Alianță „soroșistă“ – Nicușor Dan.

 

DACĂ VREȚI SĂ ȘTIȚI CUM a fost moșită Alianța pentru o Românie Curată de combinatoarea politică Alina Mungiu Pippidi, CITIȚI CONTINUAREA pe strictsecret.ro.

Adauga comentariu